Intense  Water  are  obligația  de  a  lua  măsurile  necesare  în  privința  protejării  pierderii  și  a accesului utilizării, ștergerii și divulgării fără autorizație a datelor cu caracter personal, prelucrate în contextul raportului juridic  și în concordanță cu prevederile legislațiilor aplicabile, prelucrarea datelor  cu  caracter  personal  trebuie  să  decurgă  cu  strictă  respectare  a  confidențialității  și securității lor.

În  concordanță  cu  legislația  aplicabilă  inclusiv  Regulamentul  general  al  UE  privind  protecția datelor(UE) 2016/679 și Directiva 2002/58/CE( cu modificările ulterioare ori înlocuită prin acte legislative ulterioare), Intense Water prelucrează datele cu caracter personal pentru a presta serviciile de rezervare cerute.

Conform  legislației  actuale  GDPR  Intense  Water  T  va  păstra  și  folosi  datele  cu  caracter personal ale aventurierului doar în scopurile serviciilor prestate.

Intense Water nu este responsabilă în cazul în care datele cu caracter personal sunt incorect furnizate de către aventurier, iar furnizarea incorectă a acestora poate aduce vreun prejudiciu către aventurier.

În cazul unor scurgeri de informații care nu ține de Intense Water , aceasta din urmă nu este răspunzătoare, însă va lua măsurile necesare pentru remedierea eventualelor situații neplăcute.

Colectarea datelor cu caracter personal

În momentul acceptării prezenților Termeni și Condiții, utilizatorul consimte la prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestuia de către Intense Water în scopul prestării serviciilor prevăzute pe platformă.

Intense Water colectează date cu privire la nume, prenume, e-mail, număr de telefon,adresa, datele cardului de credit. Colectarea datelor cu caracter personal mai sus menționate servește oferirii următoarelor servicii:

-facilitarea comunicării cu utilizatorii;

  • contactarea în cazul apariției unor probleme;
  • pentru a facilita plata comenzilor efectuate;
  • pentru a efectua livrarea comenzilor efectuate;

La  cererea expresă a utilizatorului, Intense Water are obligația de a șterge ori modifica orice date cu caracter personal ale acestuia, aventurierul are inclusiv posibilitatea portării datelor cu caracter personal către o altă platformă. Orice intenție cu privire la cele prezentate mai sus se va adresa către adresa de email contact@intensewater.eu.

De  asemenea,  puteți  contacta  Autoritatea  Națională  de  Supraveghere  pentru  prelucrarea datelor cu caracter personal la www.dataprotection.ro  și puteți depune o reclamație.

Politica Cookies

Cookie-ul este un fisier de dimensiuni reduse,format din litere și numere, stocat pe echipamentele utilizatorului, prin care face conexiunea la rețea. Cu ajutorul Cookies utilizatori au  parte  de  o  navigare  în  rețea  mai  facilă  și  relaxantă.  În  urma  solicitării  terminalului utilizatorului către platforma www.intensewater.eu sunt instalate Cookies.

Cookies este utilizat de asemenea pentru strângerea de informații cum ar fi, tipul de browser, sistemul de operare, denumirea domeniului din care utilizatorul accesează www.intensewater.eu, cu obiectivul de a veni în ajutorul utilizatorilor. Cookies au totodată rolul de a asigura funcționalitatea platformei www.intensewater.eu .

Cookie-urile au scopul de a:

  1. i) asigura funcționarea platformei;
  2. i) superviza conduita utilizatorilor pe platformă;

iii) facilita publicitate în mediul online;

Acceptarea  Cookies  pe  dispozitivul  cu  care  se  accesează  rețeaua  facilitează  experiența  pe site-ul www.intensewater.eu . Cookies asigură funcționarea la parametri normali a platformei.

Cookies sunt de 2 feluri, cele primare, fiind setate de domeniul site-ului și cele terța parte, care provin din sursele altor domenii. Fără Cookies platformele nu pot funcționa.